skip to Main Content

Auto garantie bij aankoop occasion

Als je een (tweedehands) auto koopt zit je natuurlijk niet te wachten op onverwachte, hoge reparatiekosten. Het is daarom verstandig om bij de aankoop van een occasion een aankoopkeuring van Carhost te doen. Daarbij is het wijs een garantie van Autotrust af te sluiten. Autotrust is de partner van Carhost op het gebied van verstrekken van garanties. Autotrust biedt verschillende dekkingsniveaus. Afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van je auto heb je verschillende mogelijkheden. Je hebt de keuze van een basis tot een exclusieve aankoop garantie auto.

De Standaard Garantie is een garantie op hoofdzaken zoals motor, aandrijving en transmissie.

Bekijk de voorwaarden

Dit is een aantrekkelijke garantieverzekering tegen een zeer gunstige prijs.

Bekijk de voorwaarden

De Autotrust Exclusief EV / HEV Garantie biedt de meest uitgebreide dekking.

Bekijk de voorwaarden

Bekijk de voordelen van auto garantie via Carhost

Onderdelen / Arbeid

Autotrust dekt de kosten van reparatie van een elektronisch of mechanisch defect. Dit houdt in dat de reparatie of vervanging van defecte onderdelen onder de garantie vallen, maar ook de uren, die de monteur er mee bezig is, worden door Autotrust betaald, inclusief de uren, die de monteur besteedt om het defect op te sporen.

Je mag zelf je garage kiezen

Het afsluiten van de garantie bij  Autotrust is afhankelijk van de dekking waarvoor je kiest. Vervolgens maak je zelf de keuze naar welke garage je je auto brengt. Kortom ideaal als je niet uit de buurt komt.

Garantievoorwaarden en bepalingen

Autotrust garantie stelt als voorwaarde dat er een maximum vergoeding van het arbeidsloon wordt betaald van € 77,- inclusief BTW per uur en per garantieclaim geld een eigen risico van € 45,-.

Wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden van de Autotrust garantie vraag Carhost dan naar de voorwaarden.

Hoe kan Carhost jou helpen?

Carhost geeft jou advies bij het wel of niet kopen van een nieuwe occasion. Wij doen een professionele en onafhankelijke aankoopkeuring, waarbij wij onder meer de onderhoudshistorie en de kilometerstand controleren. De voornaamste reden van hoge kosten is tegenwoordig elektronica. Carhost heeft veel expertise in elektronica en beschikt over de nieuwste uitleesapparatuur. Daardoor ontdekken wij voor je mogelijke technische mankementen die anders verborgen zouden blijven. Ons keuringsrapport geeft je de mogelijkheid om een voordelige aankoopprijs te bedingen of om eventueel extra onderhoud mee te nemen bij de aankoop. Carhost heeft meer dan 20 jaar in het bouwvak en heeft in 100 procent van aankopen geld bespaard.

Wat behoort tot de auto garantie?

Onder de garantie vallen zowel arbeid als onderdelen. Autotrust dekt de kosten van reparatie van een elektronisch of mechanisch defect. Dat betekent dat reparatie of vervanging van defecte onderdelen onder de garantie valt. Maar dat is niet alles! Ook de uren die de monteur er bezig is worden door Autotrust vergoed. Dat is inclusief de uren die de monteur nodig heeft om het defect op te sporen.

Autotrust Luxury & Performance

Naast bovengenoemde garantiemogelijkheden heeft Autotrust een garantieprogramma ontwikkeld uitsluitend voor exclusieve auto’s, genaamd Autotrust Luxury & Performance.

Carhost biedt inzicht in de auto’s die in aanmerking komen voor deze garantiemogelijkheid en de tarieven die Carhost hanteert.

Voorafgaand aan het afsluiten van een Luxury & Performance garantie dient er altijd een acceptatiekeuring plaats te vinden. Aanvragen van een dergelijke keuring kan via Carhost. De kosten hiervan bedragen €275,- excl. BTW.

085 - 4000032