skip to Main Content

Carhost: aankoopkeuring en autobemiddeling

Carhost geeft je zekerheid over je beoogde (tweedehands) auto; te beginnen met een professionele aankoopkeuring . Onze expertise in elektronica, onze verkoopervaring en onze passie voor het vak zetten wij in voor het aankopen van je nieuwe occasion of als je alleen een aankoopkeuring wilt. Wij zijn ook in te schakelen voor autobemiddeling. Carhost verleent zijn diensten binnen 24 uur op locatie in heel Nederland.

Erwin Smellink - Carhost

Erwin Smellink

Ik ben Erwin, ben ruim 25 jaar werkzaam in de autobranche en heb hierin als monteur gewerkt (allround monteur, apk, auto-elektronica-specialist . Daarnaast heb ik 8 jaar bij een auto-materialenzaak gewerkt als verkoper binnen- en buitendienst. Van daaruit ben ik bij auto-dealers gaan werken als magazijnchef en later in de aftersales en een gedeelte verkoop.
Met mijn kennis en ervaring kan ik zorgen dat je kan genieten van je nieuwe auto.
Ik sta klaar. Bel, app of chat van 9u-22u.

 

Kim van der Kaap

Mijn naam is Kim van der Kaap en ik ben woonachtig in Deventer. Sinds 2001 ben ik parttime werkzaam als doktersassistente in een huisartsenpraktijk.

Aangezien mijn partner Erwin het langzaamaan steeds drukker krijgt met zijn bedrijf Carhost (en daarnaast sinds kort ook Camperhost is gestart) probeer ik hem, daar waar nodig, te helpen en te ondersteunen met onder andere de financiële administratie en andere administratieve handelingen.

 

Ronald van der Meulen - Carhost

Ronald van der Meulen

Even kort voorstellen!
Mijn naam is Ronald van der Meulen en na enkele jaren te hebben gewerkt in de verkoop van personen auto’s en bussen wilde ik graag wat anders doen waarbij ik andere mensen kan helpen en mijn passie voor auto’s in kwijt kan.
Ik kwam in gesprek met Erwin en al gauw wist ik dat deze baan perfect bij mij past. Lekker zelfstandig op pad en mensen helpen aan een eerlijke en betrouwbare auto of camper.
Wanneer mag ik voor jullie op pad?

Ronald

Wat zeggen onze klanten?
085 - 4000032