skip to Main Content

Aankoopkeuring voor nieuwe occasion

Het keuze-aanbod van tweedehands auto’s is tegenwoordig overweldigend. Dankzij internet heb je niet alleen in Almelo, maar door heel Nederland toegang tot een grote markt van nieuwe occasions. Maar hoe weet je of de auto een verstandige aankoop is? En hoe kom je erachter of de auto geen verborgen gebreken heeft? Carhost helpt je deze vragen beantwoord. Wij doen een onafhankelijke aankoopkeuring van de auto. Carhost neemt binnen 24 uur contact op in heel Nederland, dus dit is ook mogelijk buiten Almelo. Een gediplomeerde en ervaren keurmeester voert de keuring uit. Je krijgt een keuringsrapport, dat persoonlijk met je wordt besproken. Aan de hand van de aankoopkeuring bepaal je of de koop verstandig is of niet!

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring met een uitgebreide proefrit, het uitlezen van elektronische / hybride systemen, lak-dikte controle ivm schade, algehele technische controle en het interieur. Wij nemen binnen 24 uur contact op.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Aankoopbemiddeling Auto

Professionele autobemiddeling: Carhost assisteert bij de aankoop van de auto zodat je zeker dat je de juiste prijs betaalt voor je nieuwe auto en de hoogste inruilprijs krijgt. U ontvangt altijd persoonlijk advies voor uw aankoop.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Ontzorgings Pakket

Laat je ontzorgen door Carhost. Kies 1 vast jaar- of maandbedrag voor: afspraken onderhoud/apk, auto thuis ophalen, onderhandeling voor onderhoud, zomer-/winterbanden wissel & schade afhandeling.

Lees meer

Advies over auto kopen in Almelo

Carhost is door heel Nederland actief, dus ook buiten Almelo krijg je advies over de koop van een (tweedehands) auto. Onze keurmeester controleert of de auto schade heeft gehad en of de kilometerstand juist is. Tevens lezen we de elektronische systemen van de auto uit. Carhost beschikt daartoe over de nieuwste uitleesapparatuur die noodzakelijk is. We kijken de technische staat van de auto en doen een uitgebreide proefrit in Almelo of een andere plaats waar de auto staat. 

Advies auto kopen Almelo

Bij elke aankoopkeuring geven wij ook onderhoudsadvies om hoge kosten in de toekomst te voorkomen. Al deze bevindingen leggen wij vast in een uitgebreid keuringsrapport, dat je nog dezelfde dag van ons digitaal ontvangt. Het rapport helpt je bepalen of de koop verstandig is. Het is ook bruikbaar tijdens de verkooponderhandelingen om een betere prijs te krijgen of om noodzakelijk onderhoud vooraf te bedingen. Carhost keurt ook campers en caravans.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl

Aanvullende diensten: automakelaar en autobemiddelaar

Meer hulp en advies nodig bij het kopen of zoeken van een nieuwe occasion? Dan is Carhost ook inzetbaar als automakelaar of autobemiddelaar in Almelo of elders in Nederland. Met onze aanvullende pakketten helpen wij je bemiddelen bij de aankoop van een nieuwe auto. We bieden tevens een pakket met ondersteuning tot het einde van de garantieperiode van de auto. Met Carhost als autobemiddelaar hoef je bijvoorbeeld niet zelf met het autobedrijf de discussie aan te gaan over de garantiebepalingen. Carhost is door heel Nederland inzetbaar als autobemiddelaar, niet alleen in Almelo, maar ook daarbuiten.

Auto Basis
€185 was € 215
 • Aankoopkeuring (rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Binnen 24 uur contact
 • Lak-dikte controle

Voor auto's met meer dan 200 pk en hybride voertuigen zie aankoopkeuring exclusief.

Auto Exclusief
€ 265
 • Aankoopkeuring (+ rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Demonteren afdekkappen
 • Lak-dikte controle (ivm schade verleden)
 • Finnik rapport
Voorwaarden exclusief:
 • Auto's met >200 pk.
 • Hybride voertuigen.

Aankoopkeuring van een auto in Almelo? Bel Carhost!

Wil je weten of je nieuwe occasion geen verborgen gebreken heeft? En wil je zeker weten dat de auto op een deskundige en onafhankelijke manier kritisch wordt bekeken? Neem dan contact op met Carhost voor een onafhankelijke aankoopkeuring door een gediplomeerde keurmeester! Carhost geeft je persoonlijk advies welk pakket het meest geschikt voor je is. Wij hebben in 100 procent van de aankopen geld bespaard. Carhost neemt binnen 24 uur contact op in heel Nederland ook buiten Almelo! Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl.

085 - 4000032