skip to Main Content

Carhost – Aankoopkeuring – Pakketten

Carhost biedt verschillende pakketten voor aankoopkeuring van je auto. Ons basispakket is te combineren met een professioneel pakket of een luxe-pakket. Daarnaast bieden wij ook aankoopkeuringen van camper / caravan aan.

*NIEUW* Carhost Exclusief voor auto’s met meer dan 200 pk of hybride voertuigen

Heeft u een exclusievere auto op het oog waarvan de motor meer dan 200 pk heeft of overweegt u een hybride voertuig? Hier komen extra handelingen en speciale software bij kijken. Kies voor het beste en meest accurate resultaat daarom voor de Carhost Exclusief aankoopkeuring!

Auto Basis
€185 was € 215
 • Aankoopkeuring (rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Binnen 24 uur contact
 • Lak-dikte controle

Voor auto's met meer dan 200 pk en hybride voertuigen zie aankoopkeuring exclusief.

Auto Exclusief
€ 265
 • Aankoopkeuring (+ rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Demonteren afdekkappen
 • Lak-dikte controle (ivm schade verleden)
 • Finnik rapport
Voorwaarden exclusief:
 • Auto's met >200 pk.
 • Hybride voertuigen.

Carhost – Aankoopkeuring – Pakketten

Carhost biedt verschillende pakketten voor aankoopkeuring van je auto. Ons basispakket is te combineren met een professioneel pakket of een luxe-pakket. Daarnaast bieden wij ook aankoopkeuringen van camper / caravan aan.

Meer info over onze auto pakketten

Aankoopkeuring Auto

Auto Basis Pakket

Het kan zijn dat je zelf je toekomstige auto hebt gevonden en alleen een technische keuring nodig hebt in combinatie met onderhoudsadvies op maat. Wat doet Carhost bij een aankoopkeuring  voor je: een uitgebreide proefrit, het uitlezen van elektronische / hybride systemen, lak-dikte controle ivm schade, algehele technische controle en het interieur. We zijn binnen 24-uur op locatie. Ben je niet in de gelegenheid aanwezig te zijn, kunnen we alsnog de auto keuren en nemen meteen de bevindingen met je door.

Aankoopbemiddeling Auto

Auto Professioneel Pakket

Het kan ook zijn dat je liever hebt dat Carhost je assisteert bij de aankoop van de auto, zodat je zeker de juiste prijs betaalt voor je nieuwe auto en de hoogste inruilprijs krijgt voor je eigen auto. Dit is in combinatie met het Basis Pakket.

Auto Luxe Pakket

Mocht je helemaal op safe willen gaan, kun je ook de hele garantie-periode van onze diensten gebruik maken, zodat je b.v. niet zelf de discussie met het autobedrijf aan hoeft te gaan wat betreft de garantie-bepalingen. Carhost autobemiddeling, zoals de naam al zegt, wil zo veel mogelijk taken van je overnemen, zodat je zorgeloos van je nieuwe auto kunt genieten. Dit is in combinatie met Basis Pakket.

Meer info over onze overige pakketten

Aankoopkeuring Camper / Caravan

Met het pakket aankoopkeuring camper / caravan van Carhost krijgt je een uitgebreide technische aankoopkeuring. Wij schrijven een uitgebreid aankoopkeuringsrapport. Hiertoe lezen wij de elektronische systemen (aandrijfliijn, motor) uit en controleren we de kilometerstand en het gas/water-systeem vocht meting. Tevens doen we een uitgebreide proefrit en controleren we de lak-dikte op schade. Ook tot het pakket aankoopkeuring camper / caravan behoort onderhoudsadvies. Wilt u ook dat Carhost voor je bemiddeld en je de voordeligste prijs betaald vraag naar de voorwaarden.

Ontzorging Auto Aankoop

Ontzorgpakket Carhost

Bij Carhost hebben we een uniek concept! Het ontzorg-pakket. Voor 1  vast bedrag per jaar nemen wij je zorgen wat betreft uw auto uit handen. Wat Carhost doet is het volgende: Wij maken de afspraak bij je eigen garage of een garage bij je in de buurt. We halen de auto bij je thuis op en regelen vanaf dat moment de onderhandelingen en prijs-afspraken wat betreft onderhoud en overleggen dit met je. Na afloop zorgen wij ervoor dat je auto weer keurig bij je voor uw deur staat. Wist je dat er bij een onderhoudsbeurt erg veel geld bespaard kan worden? Afhankelijk van uw omstandigheden ( denk aan bv aantal kilometers, welke bandenkeuze, etc ) is een grote beurt niet altijd jaarlijks nodig en kunt je geld besparen op uw onderhoud. Geïnteresseerd? Laat u voorlichten door Carhost. – Carhost, de basis voor een zorgeloze mobiliteit.

Onderhoudsadvies op maat

Wat houdt onderhoudsadvies op maat in?
Wij geven naast de aankoopkeuring ook op elk pakket onderhoudsadvies. Dit is het onderhoud wat er aan zit te komen, bv als remblokken slijtage hebben, controleren wij de dikte en geven wij aan hoe lang ze nog mee gaan (+/- 10.000 km), of wanneer er een airco-check nodig is of wanneer de banden aan vervanging toe zijn. Ook kijken we naar de onderhoudshistorie en naar aanleiding hiervan zullen we je adviseren wanneer en welk onderhoud er nodig is. 

Onze partners

autotrust garantie carhost
085 - 4000032