skip to Main Content

Autobemiddeling bedrijfswagens door Carhost

Ben je van plan om een bedrijfsauto te kopen, maar heb je nog twijfels? Neem contact op met Carhost voor een gediplomeerde bemiddelaar voor de aankoop van je bedrijfswagen. Bij het kopen van een bedrijfsauto kan het zijn dat je de dealer of garage niet kent. Wij geven betrouwbaar en onafhankelijk advies, en hebben er geen belang bij of de verkoop gedaan wordt door een bepaalde dealer of verkoper. Ons doel is er simpelweg voor zorgen dat jij waar voor je geld krijgt. Bovendien bieden wij een keuring door een gediplomeerde keurmeester. Met een autobemiddeling van Carhost en ons keuringsrapport heb jij een sterke positie bij de aankoop van je bedrijfswagen.

aankoopbemiddeling bedrijfswagen

De beste prijs voor jouw nieuwe bedrijfswagen

De experts van Carhost geven je persoonlijk advies welke bemiddeling het beste bij je past bij het kopen van je bedrijfswagen. Wij gaan mee naar de dealer, voeren een grondige keuring uit, en onderhandelen namens jou over de prijs. Met de combinatie van een keuringsrapport en een professionele bemiddeling van Carhost ben je zeker van de beste prijs bij het kopen van een bedrijfswagen. In 100 procent van de gevallen hebben wij bij autobemiddeling namelijk geld bespaard. Bovendien kun je via Carhost profiteren van een collectieve korting wanneer je een bedrijfsauto koopt.

Collectieve Autobemiddeling Nieuwe Bedrijfswagens
Vraag naar een offerte
  • Bemiddelen bij aankopen van nieuwe auto('s)
  • Altijd de beste prijzen door collectieve autobemiddeling

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl voor de door jou gewenste autobemiddeling

Professionele keuring

Carhost biedt een professionele keuring door een van onze experts, en stelt een keuringsrapport op. Wij nemen binnen 24 uur contact op door heel Nederland. Hiervoor kun je zelf aanwezig zijn, maar de keuring kan ook doorgaan mocht je verhinderd zijn. Een autobemiddeling door Carhost duurt ongeveer twee uur. Wij zorgen al voor een bemiddeling van uw bedrijfswagen Occasion voor slechts €285,-. Voor een collectieve bemiddeling van een nieuwe auto is het mogelijk een offerte aan te vragen.

Autobemiddeling voor bedrijfswagen bij Carhost

Bel Carhost voor een betrouwbare autobemiddelaar

Ga je een nieuwe bedrijfswagen kopen en wil je zeker weten dat je de beste prijs betaalt? Neem dan contact op met de experts van Carhost. Wij treden op als autobemiddelaar en zorgen er zo voor dat je niet te veel betaalt. Neem contact op met Carhost voor een onafhankelijke bemiddeling voor uw bedrijfswagen. Wij geven persoonlijk advies betreft wat het meest geschikt is voor jouw situatie, zodat je gegarandeerd geld gaat besparen! Maak een afspraak via 085 400 0032 of info@carhost.nl

085 - 4000032