skip to Main Content
Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring met een uitgebreide proefrit, het uitlezen van elektronische / hybride systemen, lak-dikte controle ivm schade, algehele technische controle en het interieur. Wij nemen binnen 24 uur contact op.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Aankoopbemiddeling Auto

Professionele autobemiddeling: Carhost assisteert bij de aankoop van de auto zodat je zeker dat je de juiste prijs betaalt voor je nieuwe auto en de hoogste inruilprijs krijgt. U ontvangt altijd persoonlijk advies voor uw aankoop.

Lees meer

Aankoopkeuring Camper / Caravan

Aankoopkeuring Camper / Caravan

Heb je een caravan of een camper op het oog? En wil je meer weten over de kwaliteit ervan? De aankoopkeuring caravan / camper van Carhost helpt je bij het bemiddelen van je aankoop.

Lees meer

Aanvullende diensten van Carhost

Behalve voor aankoopkeuring van auto of camper / caravan biedt Carhost ook verschillende aanvullende diensten. Wij helpen je bijvoorbeeld met de garantie of met het zoeken van een nieuwe occasion. Ook kunnen wij al je zorg over je auto uit handen nemen met ons ontzorgpakket.

Garantie
Offerte
  • Voorkom onverwacht hoge reparatiekosten
  • Carhost zoekt samen met Autotrust de juiste garantie voor jouw wensen uit
Occasionzoeker
€ 85
  • Hulp bij het kiezen van de juiste occasion
  • Keuze voor passend automerk
  • Keuze voor passende brandstof
  • Keuze voor passende uitvoering
  • De juiste keuze voor uw portomonee
  • Combineer met onze andere pakketten

Meer info over onze overige pakketten

Occasion Kopen In Het Buitenland

Garantie

Onverwachte, hoge reparatiekosten aan je auto behoren tot het verleden. Carhost biedt in samenwerking met onze partner Autotrust verschillende garantiedekkingen, van Standaard tot Exclusief. Heb je zojuist een occasion gekocht? Of wil je garantie op je huidige auto? Voorkom onverwachte hoge reparatiekosten door mankementen aan je auto. Laat Carhost de juiste garantie, die bij je wensen past, uitzoeken in samenwerking met Autotrust.
Occasion Zoeker

Wat houdt de occasion-zoeker in?

Een zoektocht begint vaak achter de laptop of pc; op zoek naar nieuwe occasion. Maar welke auto sluit het beste bij je wensen aan, er zijn zo veel keuzes. Welk merk wil je? Kies je voor betrouwbaarheid of voor luxe, elk merk heeft natuurlijk zijn eigen kwaliteiten. Hoeveel kilometers rijd je, heb je een occasion nodig die op benzine rijdt of een diesel of is een hybride occasion het beste voor je portemonnee?Hoeveel ruimte heb je nodig, wordt het een station of toch een kleinere occasion? En dan heb je ook nog de kosten voor onderhoud. Hier zitten grote verschillen in. Carhost heeft betrouwbare connecties en veel ervaring, zodat wij de juiste occasion voor je kunnen vinden.
Occasion Kopen In Het Buitenland

Occasion kopen in het buitenland?

Ben je van plan om een occasion in het buitenland te kopen en weet je niet hoe dit in zijn werk gaat? Carhost kan je daarin adviseren en begeleiden. Wij hebben ruime ervaring met het bemiddelen van de invoer van occasion’s en het opstellen van BPM-berekeningen.
Wij helpen je graag met het importeren van een auto en de bijbehorende zaken zoals de BPM-berekening en BTW-afhandeling en een kilometerstand check. Ons doel voor je is een kwalitatief goede auto te importeren tegen de scherpste prijs mogelijk.
Ontzorgpakket

Wat houdt ons unieke ontzorgpakket in?

Bij Carhost hebben we een uniek concept! Het ontzorg-pakket. Voor 1  vast bedrag per jaar nemen wij je zorgen wat betreft uw auto uit handen. Wat Carhost doet is het volgende: Wij maken de afspraak bij je eigen garage of een garage bij je in de buurt. We halen de auto bij je thuis op en regelen vanaf dat moment de onderhandelingen en prijs-afspraken wat betreft onderhoud en overleggen dit met je. Na afloop zorgen wij ervoor dat je auto weer keurig bij je voor uw deur staat. Wist je dat er bij een onderhoudsbeurt erg veel geld bespaard kan worden? Afhankelijk van uw omstandigheden ( denk aan bv aantal kilometers, welke bandenkeuze, etc ) is een grote beurt niet altijd jaarlijks nodig en kunt je geld besparen op uw onderhoud. Geïnteresseerd? Laat u voorlichten door Carhost. – Carhost, de basis voor een zorgeloze mobiliteit.
085 - 4000032