skip to Main Content

Kenteken controle van je auto

Carhost neemt binnen 24 uur contact op voor een aankoopkeuring van een nieuwe of tweehands auto. Dankzij de aankoopkeuring van Carhost weet je precies wat de technische staat van de auto is voordat je tot de koop overgaat. 

[open_rdw_check “merk” “handelsbenaming” “voertuigsoort” “datum_eerste_toelating” “datum_eerste_afgifte_nederland” “datum_tenaamstelling” “vervaldatum_apk”]

Met ons aankooprapport ga je sterker de verkooponderhandelingen in en bespaar je geld. Een onderdeel van de aankoopkeuring door Carhost is de gratis kentekencheck van de auto. Wij checken bij het RDW, de overheidsinstantie die de registratie van gemotoriseerde voertuigen in Nederland verzorgt, het kenteken.

Waarom kentekencheck?

Waarom is het belangrijk een kentekencheck te doen bij RDW? Met een kenteken controle is het mogelijk om de waarde van de auto te achterhalen. De check fungeert ook als een controle om te achterhalen de verkoper de waarheid spreekt. Met een kenteken krijg je inzicht in belangrijke voertuiggegevens. Hierbij moet je denken zaken als de kilometerstand, de technische data en het schadeverleden van de auto.

Carhost doet altijd een kentekencheck vooraf aan een aankoopkeuring. Het controleren van het kenteken is gratis. Omdat het kenteken bij het RDW wordt gecheckt krijg je uitgebreide informatie over de auto. Denk daarbij aan de leeftijd van de auto, de APK en de zuinigheid van het voertuig. Verder is te zien of de auto momenteel verzekerd is. Tevens wordt aangegeven of de auto aangegeven is als gestolen. Het overnemen van een gestolen auto is strafbaar.

Hoe werkt Carhost?

Na de gratis kentekencheck biedt Carhost verschillende mogelijkheden voor een aankoopkeuring. De zeer uitgebreide aankoopkeuring wordt door een gediplomeerde keurmeester uitgevoerd. Wij geven een betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig kwaliteitsoordeel over de staat van de auto. Je krijgt informatie over de juistheid van de kilometerstand. 

Kentekencheck

Tevens controleren wij of de onderhoudshistorie correct is. Het uitgebreide keuringsrapport wordt persoonlijk met je besproken. Onze aankoopkeuring zorgt voor een betrouwbaar inzicht in de auto die je op het oog hebt. Vervolgens kan je bepalen of de koop verstandig is of niet. Carhost doet altijd een kentekencheck vooraf aan een aankoopkeuring. Het controleren van het kenteken is gratis. Omdat het kenteken bij het RDW wordt gecheckt krijg je uitgebreide informatie over de auto. Denk daarbij aan de leeftijd van de auto, de APK en de zuinigheid van het voertuig. Verder is te zien of de auto momenteel verzekerd is. Tevens wordt aangegeven of de auto aangegeven is als gestolen. Het overnemen van een gestolen auto is strafbaar.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl voor de door jou gewenste bemiddeling

De pakketten van Carhost

Na de gratis kenteken controle bij het RDW biedt Carhost verschillende pakketten voor aankoopkeuring. Heb je genoeg aan een technische keuring in combinatie met onderhoudsadvies op maat? Kies dan het basispakket. Wil je liever dat Carhost je ook assisteert bij de aankoop van de auto? Ga dan voor het professionele pakket. Wil je dat Carhost al je zorgen over de auto uit handen neemt en optreedt als autobemiddelaar? Dan is het luxe-pakket voor jou een goede keuze. Carhost begeleidt en adviseert verder bij de aankoop van occasions. Een andere dienst die wij aanbieden is het ontzorg-pakket. Hiermee nemen wij voor een vast bedrag per jaar al je auto-zorgen uit handen. Zo kun je bijvoorbeeld veel geld besparen op de onderhoudsbeurt.

Maak een afspraak met Carhost!

Een kentekencheck laten doen? Of op zoek naar een auto aankoopkeuring? Wij nemen binnen 24 uur contact op!  Onze gediplomeerde keurmeester geeft je persoonlijk advies welk pakket het meest geschikt voor je is. Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl voor de door jou gewenste bemiddeling.

085 - 4000032