skip to Main Content

Aankoopkeuring auto door Carhost in Groningen

Wellicht woon je in Groningen of heb je in Groningen een nieuwe occasion op het oog. Maar hoe weet je of de auto geen (verborgen) technische mankementen heeft? Carhost doet voor jou een auto aankoopkeuring zodat je zeker bent van je koopt. Carhost neemt binnen 24 uur contact op. Het maakt dus niet of de auto in Groningen staat of niet.

Met de aankoopkeuring van Carhost krijg je een betrouwbaar en deskundig kwaliteitsoordeel over de staat van de auto van een gediplomeerde keurmeester. Daarna schrijven wij een uitgebreid keuringsrapport. Met dit adviesrapport stel je vast of de koop verstandig is of niet. Het keuringsrapport is ook bruikbaar tijdens de prijsonderhandelingen met de verkoper. Het helpt je een uiterste prijs te bedingen of om noodzakelijk onderhoud vooraf te laten uitvoeren.

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring met een uitgebreide proefrit, het uitlezen van elektronische / hybride systemen, lak-dikte controle ivm schade, algehele technische controle en het interieur. Wij nemen binnen 24 uur contact op.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Aankoopbemiddeling Auto

Professionele autobemiddeling: Carhost assisteert bij de aankoop van de auto zodat je zeker dat je de juiste prijs betaalt voor je nieuwe auto en de hoogste inruilprijs krijgt. U ontvangt altijd persoonlijk advies voor uw aankoop.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Ontzorgings Pakket

Laat je ontzorgen door Carhost. Kies 1 vast jaar- of maandbedrag voor: afspraken onderhoud/apk, auto thuis ophalen, onderhandeling voor onderhoud, zomer-/winterbanden wissel & schade afhandeling.

Lees meer

Wat doet Carhost tijdens de aankoopkeuring?

De onafhankelijke keurmeester van Carhost doet een uitgebreide proefrit. Daarnaast let hij onder meer op de technische staat van de auto. Ook kijkt hij naar juistheid van kilometerstand. Tevens wordt de onderhoudshistorie gecontroleerd. Als de aankoopkeuring is uitgevoerd, bespreken we deze meteen met je. Mocht je tijdens de keuring niet aanwezig zijn? Dan neemt onze keurmeester contact met je op om de bevindingen en ons advies met je door te bespreken. 

Aankoopkeuring auto Groningen

De keuring vindt plaats in Groningen of elders in Nederland. Wij nemen binnen 24 uur contact op. Het inspectierapport krijg je dezelfde dag digitaal opgestuurd. Het rapport bevat ook een uitgebreide fotoreportage. Carhost schakel je ook in voor aankoopkeuringen van campers of caravans. Mocht je tijdens de keuring niet aanwezig zijn? Dan neemt onze keurmeester contact met je op om de bevindingen en ons advies met je door te bespreken. De keuring vindt plaats in Groningen of elders in Nederland. Het inspectierapport krijg je dezelfde dag digitaal opgestuurd. Het rapport bevat ook een uitgebreide fotoreportage. Carhost schakel je ook in voor aankoopkeuringen van campers of caravans.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl voor de door jou gewenste bemiddeling in of buiten Groningen

Autobemiddeling door Carhost

Carhost doet niet enkel aankoopkeuringen. Wij zijn ook in te schakelen als autobemiddelaar in Groningen of daarbuiten. Met Carhost Autobemiddeling maak je de hele garantie-periode van onze diensten gebruik. Je hoeft dan bijvoorbeeld niet zelf met je autobedrijf de discussie aan te gaan over de garantie-bepalingen. Op zoek naar een nieuwe occasion die past bij jouw wensen? Ook daarbij adviseren en begeleiden wij je! Naast de aankoopkeuring geven wij ook onderhoudsadvies.

Auto Basis
€185 was € 215
 • Aankoopkeuring (rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Binnen 24 uur contact
 • Lak-dikte controle

Voor auto's met meer dan 200 pk en hybride voertuigen zie aankoopkeuring exclusief.

Auto Exclusief
€ 265
 • Aankoopkeuring (+ rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Demonteren afdekkappen
 • Lak-dikte controle (ivm schade verleden)
 • Finnik rapport
Voorwaarden exclusief:
 • Auto's met >200 pk.
 • Hybride voertuigen.

Neem contact op met Carhost Groningen

Een (tweedehands) auto op het oog? En heb je twijfel over er geen (verborgen) gebreken zijn? Neem dan snel contact op met Carhost voor een onafhankelijke auto aankoopkeuring. Van onze gediplomeerde keurmeester krijg je persoonlijk advies welk pakket het meest geschikt voor je is. Wij zijn binnen 24 uur op locatie! Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl voor de door jou gewenste bemiddeling in of buiten Groningen.

085 - 4000032