skip to Main Content

Carhost geeft advies bij auto kopen in Amsterdam

Carhost is een autobemiddelaar die je helpt de beste nieuwe occasion te kiezen. Heb je in Amsterdam advies nodig bij het kopen van een auto? Wij nemen binnen 24 uur contact op voor persoonlijk advies! Carhost autobemiddeling is opgestart door ervaren mensen uit de autobranche. Twijfel je over de kwaliteit van een (tweedehands) auto in Amsterdam? Schakel dan Carhost in voor een aankoopkeuring. Carhost geeft een onafhankelijk en deskundig kwaliteitsoordeel over de staat van de auto. Je weet dan precies of de aanschaf verstandig is of niet?

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring met een uitgebreide proefrit, het uitlezen van elektronische / hybride systemen, lak-dikte controle ivm schade, algehele technische controle en het interieur. Wij nemen binnen 24 uur contact op.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Aankoopbemiddeling Auto

Professionele autobemiddeling: Carhost assisteert bij de aankoop van de auto zodat je zeker dat je de juiste prijs betaalt voor je nieuwe auto en de hoogste inruilprijs krijgt. U ontvangt altijd persoonlijk advies voor uw aankoop.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Ontzorgings Pakket

Laat je ontzorgen door Carhost. Kies 1 vast jaar- of maandbedrag voor: afspraken onderhoud/apk, auto thuis ophalen, onderhandeling voor onderhoud, zomer-/winterbanden wissel & schade afhandeling.

Lees meer

Wat doet Carhost?

De aankoopkeuring van Carhost in Amsterdam is een uitgebreide keuring door een gediplomeerd keurmeester. Hoge onverwachte reparatiekosten zijn vaak het gevolg de elektronica. Carhost heeft veel expertise in elektronica, zodat onze aankoopkeuring onverwachte hoge kosten kan voorkomen. Nadat je met onze automakelaar contact hebt opgenomen nemen wij binnen 24 uur contact op. Met onze aankoopkeuring kijken wij naar de technische staat van de auto en de onderhoudshistorie. Wij doen ook een kentekencheck en een tellerstand controle. Ons onafhankelijke rapport verschaft inzicht in de betrouwbaarheid van de auto. Wij keuren ook campers en caravan. Carhost is tevens inzetbaar als autobemiddelaar in Amsterdam.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl voor de door jou gewenste bemiddeling

Verschillende aankoopkeuring pakketten

Carhost is een autobemiddelaar die service op maat biedt. Je hebt de keuze uit verschillende pakketten. Onze basispakket is een goede keuze als je alleen een technische keuring nodig hebt in combinatie met onderhoudsadvies op maat. Met het professioneel pakket assisteert Carhost je bij de aankoop van de auto in Amsterdam. En met luxe-pakket treedt Carhost voor je op als autobemiddelaar. Je kan Carhost ook inschakelen als aankoopkeuring voor camper / caravan. Daarnaast zijn via Carhost verschillende garantiepakketten af te sluiten bij onze partner Autotrust.

Auto Basis
€185 was € 215
 • Aankoopkeuring (rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Binnen 24 uur contact
 • Lak-dikte controle

Voor auto's met meer dan 200 pk en hybride voertuigen zie aankoopkeuring exclusief.

Auto Exclusief
€ 265
 • Aankoopkeuring (+ rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Demonteren afdekkappen
 • Lak-dikte controle (ivm schade verleden)
 • Finnik rapport
Voorwaarden exclusief:
 • Auto's met >200 pk.
 • Hybride voertuigen.

Tweedehands auto kopen in Amsterdam

Ben je in Amsterdam naar een tweedehands auto en hulp nodig bij het zoeken? Ook daarvoor is Carhost inzetbaar. Hoe weet je of een nieuwe occasion betrouwbaar is? En welk model voor jou de beste keuze is? Carhost helpt je het voor jou juiste merk en model kiezen. Onze aankoopkeuring geeft verder een onafhankelijk inzicht in de betrouwbaarheid van de occassion die je wil kopen.

Advies auto kopen Amsterdam

Neem contact op met Carhost

Op zoek naar auto advies Amsterdam? Of op zoek naar een onafhankelijke aankoopkeuring voor je nieuwe occasion? Wij nemen binnen 24 uur contact op! Onze gediplomeerde keurmeester geeft je persoonlijk advies welk pakket het meest geschikt voor je is. Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl voor de door jou gewenste bemiddeling.

085 - 4000032