skip to Main Content

Carhost zorgt voor onafhankelijke autokeuring

Je hebt een (tweedehands) auto in Apeldoorn op het oog en je twijfelt over er geen verborgen gebreken zijn? Schakel dan Carhost in voor een onafhankelijke aankoopkeuring van de auto! De aankoopkeuring van Carhost is een uitgebreide keuring, uitgevoerd door een gediplomeerde keurmeester. De keuring van Carhost is betrouwbaar en deskundig, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Je bepaalt dan snel of de auto een verstandige aankoop is of niet. Wij keuren de auto onafhankelijk, we hebben er geen belang of de dealer de verkoop wel of niet doet. Ons keuringsrapport is ook bruikbaar bij de prijsonderhandelingen met de verkoper om een uiterste prijs te onderhandelen. Of om noodzakelijk onderhoud vooraf te laten uitvoeren. Wij nemen binnen 24 uur contact op door heel Nederland, dus een keuring is ook mogelijk buiten Apeldoorn.

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring met een uitgebreide proefrit, het uitlezen van elektronische / hybride systemen, lak-dikte controle ivm schade, algehele technische controle en het interieur. Wij nemen binnen 24 uur contact op.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Aankoopbemiddeling Auto

Professionele autobemiddeling: Carhost assisteert bij de aankoop van de auto zodat je zeker dat je de juiste prijs betaalt voor je nieuwe auto en de hoogste inruilprijs krijgt. U ontvangt altijd persoonlijk advies voor uw aankoop.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Ontzorgings Pakket

Laat je ontzorgen door Carhost. Kies 1 vast jaar- of maandbedrag voor: afspraken onderhoud/apk, auto thuis ophalen, onderhandeling voor onderhoud, zomer-/winterbanden wissel & schade afhandeling.

Lees meer

Auto aankoopkeuring in Apeldoorn

Bij de onafhankelijke basiskeuring maakt Carhost een uitgebreide proefrit met de auto. Daarnaast lezen wij de elektronische systemen uit, checken wij de tellerstanden en controleren wij de lak-dikte op schade. Vervolgens ontvang je van ons nog dezelfde dag digitaal een uitgebreide keuringsrapport. Het advies nemen wij uiteraard ook persoonlijk met je door in Apeldoorn. 

Advies bij auto kopen in Apeldoorn

Kan je tijdens de keuring niet zelf aanwezig zijn? Geen probleem, dan keurt Carhost de auto voor je en nemen wij de bevindingen zo snel mogelijk met je door. Heb je meer hulp nodig bij het zoeken naar een auto in Apeldoorn? Geen probleem, dan is Carhost ook inzetbaar als autobemiddelaar. Ook als de auto buiten Apeldoorn staat, schakel je ons in voor een snelle keuring. Wij nemen binnen 24 uur contact op door heel Nederland.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl

Onderhoudsadvies op maat bij kopen van je auto

Bij elke aankoopkeuring van Carhost in Apeldoorn of daarbuiten krijg je ook onderhoudsadvies op maat. Wat houdt dat in? Dit is het onderhoud dat er aan zit te komen. Denk hierbij aan slijtage van de remblokken. Wij controleren de dikte en geven aan of zich nog meegaan. Tevens bekijken we of een airco-check nodig is en wanneer de banden aan vervanging toe zijn. Bij de keuring controleren we onderhoudshistorie en de tellerstand. Aan de hand hiervan  geven we advies wanneer en welk onderhoud nodig is. Carhost heeft 20 jaar ervaring in het autovak en heeft in 100 procent van de aankopen geld bespaard.

Auto Basis
€185 was € 215
 • Aankoopkeuring (rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Binnen 24 uur contact
 • Lak-dikte controle

Voor auto's met meer dan 200 pk en hybride voertuigen zie aankoopkeuring exclusief.

Auto Exclusief
€ 265
 • Aankoopkeuring (+ rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Demonteren afdekkappen
 • Lak-dikte controle (ivm schade verleden)
 • Finnik rapport
Voorwaarden exclusief:
 • Auto's met >200 pk.
 • Hybride voertuigen.

Advies bij het kopen van een auto in Apeldoorn? Bel Carhost!

Wil je zeker weten dat je nieuwe auto geen verborgen gebreken heeft? Neem dan snel contact op met Carhost voor een onafhankelijke aankoopkeuring van de auto in. Van onze gediplomeerde keurmeester krijg je persoonlijk advies welk pakket het meest geschikt voor je is. Wij hebben in 100 procent van de aankopen geld bespaard. Carhost neemt binnen 24 uur contact op in Apeldoorn en door de rest van Nederland! Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl.

085 - 4000032