skip to Main Content

Carhost: onafhankelijk advies bij kopen van auto

De koop van een (tweedehands) auto in Arnhem is tegenwoordig niet eenvoudig. Het aanbod op internet is overweldigend. En hoe weet je of de auto geen verborgen gebreken heeft, bijvoorbeeld in de elektronica? Carhost is een ervaren dienstverlener met meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche. Wij zorgen voor een uitgebreide keuring in Arnhem of elders door een gediplomeerde keurmeester. We beschikken over alle noodzakelijke moderne apparatuur om de keuring uit te voeren. Hierdoor krijg je een betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig kwaliteitsoordeel over de staat van de auto. Met ons keuringsrapport bepaal je of de koop van de auto verstandig is of niet. Carhost neemt binnen 24 uur contact op door heel Nederland. Een keuring buiten Arnhem is dus ook mogelijk.

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring met een uitgebreide proefrit, het uitlezen van elektronische / hybride systemen, lak-dikte controle ivm schade, algehele technische controle en het interieur. Wij nemen binnen 24 uur contact op.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Aankoopbemiddeling Auto

Professionele autobemiddeling: Carhost assisteert bij de aankoop van de auto zodat je zeker dat je de juiste prijs betaalt voor je nieuwe auto en de hoogste inruilprijs krijgt. U ontvangt altijd persoonlijk advies voor uw aankoop.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Ontzorgings Pakket

Laat je ontzorgen door Carhost. Kies 1 vast jaar- of maandbedrag voor: afspraken onderhoud/apk, auto thuis ophalen, onderhandeling voor onderhoud, zomer-/winterbanden wissel & schade afhandeling.

Lees meer

Aankoopkeuring van Carhost

Heb je een nieuwe occasion op het oog? En wil je zeker weten dat er geen verborgen zijn? Maak dan een afspraak voor een aankoopkeuring van Carhost. Het maakt niet uit of de auto in Arnhem of daarbuiten staat. Wij nemen binnen 24 uur contact op door heel Nederland. Wij maken een afspraak met jouw garage naar keuze. Dat is dus in Arnhem of ergens anders in Nederland. 

Advies auto kopen in Arnhem

Je kan zelf kiezen of je bij de keuring aanwezig ben of niet. Als je verhinderd bent, doen wij de keuring voor je en nemen we meteen contact met je op voor ons advies. Bij de keuring doen we een uitgebreide proefrit. Ook controleren we de kilometerstand en de onderhoudshistorie. Tevens checken we de lak-dikte op schade. Na de keuring ontvang je van ons een uitgebreid keuringsrapport en persoonlijk advies.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl

Advies en bemiddeling bij kopen van auto in Arnhem

Carhost doet meer dan alleen autokeuringen. Heb je meer advies en hulp nodig bij het kopen van een auto?  Met onze aanvullende pakketten assisteren wij je ook op de aankoop van een auto in Arnhem of elders in Nederland. Of bieden we autobemiddeling, waarmee je tijdens de hele garantie-periode van onze diensten gebruik maakt. Je hoeft dan niet zelf de discussie met het autobedrijf aan te gaan over de garantiebepalingen. Bij elk pakket krijg je van ons onderhoudsadvies, zodat je weet wat eraan zit te komen. Carhost heeft op meer dan 100 procent van de aankopen geld bespaard!

Auto Basis
€185 was € 215
 • Aankoopkeuring (rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Binnen 24 uur contact
 • Lak-dikte controle

Voor auto's met meer dan 200 pk en hybride voertuigen zie aankoopkeuring exclusief.

Auto Exclusief
€ 265
 • Aankoopkeuring (+ rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Demonteren afdekkappen
 • Lak-dikte controle (ivm schade verleden)
 • Finnik rapport
Voorwaarden exclusief:
 • Auto's met >200 pk.
 • Hybride voertuigen.

Advies voor auto kopen in Arnhem? Bel Carhost!

Heb je advies of bemiddeling nodig bij het kopen van een auto in Arnhem? Neem dan snel contact op met Carhost voor een onafhankelijke aankoopkeuring van de auto in. Van onze gediplomeerde keurmeester krijg je persoonlijk advies welk pakket het meest geschikt voor je is. Wij hebben in 100 procent van de aankopen geld bespaard. Carhost neemt binnen 24 uur contact op.  Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl.

085 - 4000032