skip to Main Content

Onafhankelijke aankoopkeuring bij kopen van auto

Als je op zoek bent naar een auto in Den Bosch is het aanbod vandaag de dag enorm groot. Maar hoe scheid je het kaf van het koren? Hoe kom je erachter of een auto een verstandige aankoop is of niet? Carhost beantwoordt deze vragen voor je. Wij doen voor uitgebreide aankoopkeuring in Den Bosch of elders, die wordt uitgevoerd door een gediplomeerde keurmeester. De keuring is onafhankelijk van de verkoper. Daardoor krijg je een deskundig en betrouwbaar kwaliteitsoordeel over de technische staat van de auto. Ons oordeel leggen wij vast in een keuringsrapport dat we persoonlijk met je bespreken. Het rapport stelt je in staat goed te bepalen of de aankoop van de auto verstandig is of niet. Carhost neemt binnen 24 uur contact op in heel Nederland. Een aankoopkeuring buiten Den Bosch is dus ook mogelijk.

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring met een uitgebreide proefrit, het uitlezen van elektronische / hybride systemen, lak-dikte controle ivm schade, algehele technische controle en het interieur. Wij zijn nemen binnen 24 uur contact op.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Aankoopbemiddeling Auto

Professionele autobemiddeling: Carhost assisteert bij de aankoop van de auto zodat je zeker dat je de juiste prijs betaalt voor je nieuwe auto en de hoogste inruilprijs krijgt. U ontvangt altijd persoonlijk advies voor uw aankoop.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Ontzorgings Pakket

Laat je ontzorgen door Carhost. Kies 1 vast jaar- of maandbedrag voor: afspraken onderhoud/apk, auto thuis ophalen, onderhandeling voor onderhoud, zomer-/winterbanden wissel & schade afhandeling.

Lees meer

Keuringsrapport met onderhoudsadvies

Je geeft aan ons de gegevens van de garage door waar je de auto gekeurd wil hebben. Dat is mogelijk ook in Den Bosch, maar ook ergens anders in Nederland. Vervolgens maken wij een afspraak. De datum laten we je zo snel mogelijk weten. Bij de basiskeuring kijken we naar de technische staat van de auto. We controleren de lak-dikte op schade en bekijken of de kilometerstand juist is. Tevens controleren we de onderhoudsgeschiedenis. De resultaten ontvang je nog dezelfde digitaal in een uitgebreid keuringsrapport (met fotoreportage). 

Advies auto kopen Den Bosch

Met het rapport weet je of de aankoop van de (tweedehands) auto verstandig is of niet of dat je beter nog even verder kan zoeken. Het rapport is ook handig bij de verkooponderhandelingen. Het helpt je een uiterste prijs te bedingen of om noodzakelijk onderhoud vooraf te laten uitvoeren. Carhost geeft bij elke aankoopkeuring ook onderhoudsadvies. Zo bespaar je hoge kosten in de toekomst. Het maakt niet uit waar de auto in Nederland staat. Carhost neemt binnen 24 uur contact op in heel Nederland, dus het is mogelijk de auto overal te laten keuren, ook buiten Den Bosch.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl

Automakelaar en autobemiddeling in Den Bosch

Heb je behoefte aan meer hulp bij het kopen van een nieuwe occasion in? Dan kun je bij Carhost voor aanvullende diensten. Wij zijn ook inzetbaar als automakelaar en autobemiddelaar in Den Bosch. We assisteren je bijvoorbeeld bij de aankoop van de auto, zodat je de juiste prijs betaalt. Met autobemiddeling nemen zelfs de hele garantie-periode zoveel mogelijk taken wat betreft je auto van je over. Je hoeft dan bijvoorbeeld niet meer zelf met het autobedrijf de discussie aan te gaan over de garantie-bepalingen. Naast aankoopkeuringen van auto’s keurt Carhost ook campers en caravans.

Auto Basis
€185 was € 215
 • Aankoopkeuring (rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Binnen 24 uur contact
 • Lak-dikte controle

Voor auto's met meer dan 200 pk en hybride voertuigen zie aankoopkeuring exclusief.

Auto Exclusief
€ 265
 • Aankoopkeuring (+ rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Demonteren afdekkappen
 • Lak-dikte controle (ivm schade verleden)
 • Finnik rapport
Voorwaarden exclusief:
 • Auto's met >200 pk.
 • Hybride voertuigen.

Bel Carhost voor een aankoopkeuring van je auto in Den Bosch

Een tweedehands auto in Den Bosch of elders in Nederland op het oog? En heb je twijfels? Neem dan snel contact op met Carhost voor een onafhankelijke aankoopkeuring van de auto! Van onze gediplomeerde keurmeester krijg je persoonlijk advies welk pakket het meest geschikt voor je is. Wij hebben in 100 procent van de aankopen geld bespaard. Carhost neemt binnen 24 uur contact op in heel Nederland, ook buiten ‘s-Hertogenbosch! Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl.

085 - 4000032