skip to Main Content

Onafhankelijk en deskundig advies bij auto kopen in Haarlem

Het aanbod van (tweedehands) auto’s is erg groot. Op internet is het aanbod overweldigend. Maar hoe weet je of een auto die je wil kopen  geen verborgen gebreken heeft? Om hierachter te komen is het verstandig een aankoopkeuring aan te vragen. Carhost biedt in Haarlem en daarbuiten onafhankelijke aankoopkeuringen van auto’s. 

Advies auto kopen Haarlem

De keuring wordt uitgevoerd door een gediplomeerde keurmeester. Je krijgt daardoor een betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig kwaliteitsoordeel over de staat van auto. We schrijven een uitgebreid keuringsrapport, dat we persoonlijk met je bespreken. Met onze aankoopkeuring krijg je een onafhankelijk en betrouwbaar inzicht in de auto die je op het oog hebt. Het is dan eenvoudig om te bepalen op de koop verstandig is of niet. Carhost neemt binnen 24 uur contact op in  heel Nederland. Ook een aankoopkeuring van een auto buiten Haarlem is dus snel mogelijk.

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring met een uitgebreide proefrit, het uitlezen van elektronische / hybride systemen, lak-dikte controle ivm schade, algehele technische controle en het interieur. We zijn binnen 24-uur op locatie.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Aankoopbemiddeling Auto

Professionele autobemiddeling: Carhost assisteert bij de aankoop van de auto zodat je zeker dat je de juiste prijs betaalt voor je nieuwe auto en de hoogste inruilprijs krijgt. U ontvangt altijd persoonlijk advies voor uw aankoop.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Ontzorgings Pakket

Laat je ontzorgen door Carhost. Kies 1 vast jaar- of maandbedrag voor: afspraken onderhoud/apk, auto thuis ophalen, onderhandeling voor onderhoud, zomer-/winterbanden wissel & schade afhandeling.

Lees meer

Hoe werkt de aankoopkeuring van Carhost?

De aankoopkeuring van Carhost vindt plaats in jouw garage naar keuze. Dat is dus mogelijk in Haarlem, maar elders in Nederland is ook mogelijk. Nadat wij de contactgegevens van jou en je garage hebben ontvangen, plannen wij een afspraak in. De datum koppelen we zo snel mogelijk naar je terug. Ben je verhinderd? Geen probleem, dan keurt Carhost de auto voor je en nemen wij ons advies zo snel mogelijk met je door. Een reguliere keuring in Haarlem duurt ongeveer 1,5 uur, in combinatie met bemiddeling 2 uur. Carhost keurt ook campers en caravans. Na de keuring geven wij advies en sturen wij je nodig dezelfde digitaal een uitgebreid keuringsrapport, met fotorapportage.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl

Wat staat er in het keuringsrapport?

Bij onze basiskeuring doen wij een uitgebreide proefrit met de auto in Haarlem (of elders in Nederland). Wij lezen de elektronische systemen uit, want daar blijken vaak de problemen te zitten. Carhost beschikt daarom over moderne uitleesapparatuur. Verder controleren wij de kilometerstand en de onderhoudsgeschiedenis. Daarnaast checkt Carhost de lak-dikte op mogelijke schade. Onderdeel van elke aankoopkeuring is een onderhoudsadvies. Het keuringsrapport geeft daarmee een uitgebreid beeld van de technische staat van de auto. Zo is goed te bepalen of koop verstandig is of niet. Carhost is in Haarlem en daarbuiten ook inzetbaar als autobemiddelaar.

Auto Basis
€185 was € 215
 • Aankoopkeuring (rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Binnen 24 uur contact
 • Lak-dikte controle

Voor auto's met meer dan 200 pk en hybride voertuigen zie aankoopkeuring exclusief.

Auto Exclusief
€ 265
 • Aankoopkeuring (+ rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Demonteren afdekkappen
 • Lak-dikte controle (ivm schade verleden)
 • Finnik rapport
Voorwaarden exclusief:
 • Auto's met >200 pk.
 • Hybride voertuigen.

Contacteer Carhost voor advies bij auto kopen in Haarlem

Een (tweedehands) auto in Haarlem of elders in Nederland op het oog? Neem dan snel contact op met Carhost voor een onafhankelijke aankoopkeuring van de auto in. Van onze gediplomeerde keurmeester krijg je persoonlijk advies welk pakket het meest geschikt voor je is. Wij hebben in 100 procent van de aankopen geld bespaard. Carhost neemt binnen 24 uur contact op.  Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl.

085 - 4000032