skip to Main Content

Aankoopkeuring en advies bij kopen (tweedehands) auto

Bij het kopen van een tweedehands auto heb je tegenwoordig heel erg veel keuze. Niet alleen in Zwolle, maar in heel nederland Maar hoe weet je of je nieuwe occasion geen verborgen gebreken heeft? Dat is moeilijk zelf na te gaan, zeker gezien de vele elektronica die in moderne auto’s zit. Carhost helpt je je twijfels wegnemen! Wij doen voor jou een professionele aankoopkeuring van de auto, zodat je erachter komt of het een verstandige aankoop is of niet. De aankoopkeuring van Carhost is onafhankelijk, wij hebben geen belangen bij de verkoop door een bepaalde dealer. Waar de auto in Nederland staat, maakt niet uit. Carhost neemt binnen 24 uur contact op door heel Nederland. Dus heb je een (tweedehands) auto buiten Zwolle op het oog? Ook dan maak je van onze gebruik!

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring met een uitgebreide proefrit, het uitlezen van elektronische / hybride systemen, lak-dikte controle ivm schade, algehele technische controle en het interieur. Wij nemen binnen 24 uur contact op.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Aankoopbemiddeling Auto

Professionele autobemiddeling: Carhost assisteert bij de aankoop van de auto zodat je zeker dat je de juiste prijs betaalt voor je nieuwe auto en de hoogste inruilprijs krijgt. U ontvangt altijd persoonlijk advies voor uw aankoop.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Ontzorgings Pakket

Laat je ontzorgen door Carhost. Kies 1 vast jaar- of maandbedrag voor: afspraken onderhoud/apk, auto thuis ophalen, onderhandeling voor onderhoud, zomer-/winterbanden wissel & schade afhandeling.

Lees meer

De keuring van Carhost in of buiten Zwolle

Hoe werkt de keuring van Carhost? Nadat wij jouw gegevens en de adresgegevens van je garage hebben ontvangen, plannen we een afspraak met je garage in. Dat is dus mogelijk in Zwolle, maar ook elders in Nederland. Je kiest zelf of je bij de keuring aanwezig bent of niet. Ben je verhinderd? Dan neemt Carhost zo snel mogelijk contact met je op om de keuring door te spreken. 

Advies auto kopen Zwolle

Bij onze basiskeuring doen wij een uitgebreide proefrit in Zwolle of in een andere plaats waar de auto staat. We lezen de elektronische systemen uit en controleren de kilometerstand. Ook controleren we onderhoudshistorie. Tevens checken we de lak-dikte van de auto om te zien of er geen schade is. Onze bevindingen leggen we vast in een rapport dat je nog dezelfde dag digitaal van ons ontvangt. Uiteraard nemen we ons advies ook persoonlijk met je door in of buiten Zwolle.

Het keuringsrapport van Carhost

De aankoopkeuring van Carhost wordt uitgevoerd door een onafhankelijke en gediplomeerde keurmeester met meer dan 20 jaar ervaring in het autovak. Een aankoopkeuring is mogelijk door heel Nederland, dus ook buiten Zwolle. Het rapport geeft je inzicht in de technische staat van de auto en stelt je in staat te bepalen of de aankoop verstandig is of niet. Het keuringsrapport geeft je ook een sterke positie tijdens de onderhandelingen met de verkoper. Het helpt je een uiterste prijs te onderhandelen of noodzakelijk onderhoud vooraf te laten uitvoeren. Carhost is aanvullend ook inzetbaar als automakelaar en autobemiddelaar.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl

Automakelaar en autobemiddeling in Zwolle

Heb je behoefte aan meer advies en hulp bij het kopen of zoeken van een auto? Dan biedt Carhost naar de aankoopkeuring verschillende aanvullende diensten. Wij zijn ook inzetbaar voor autobemiddeling. Wij helpen je dan bemiddelen bij het aankopen van een nieuwe auto. In onze luxe-pakket bieden wij verder ondersteuning tot het einde van de garantieperiode. Je hoeft dan bijvoorbeeld niet meer zelf de verkoper de onderhandelingen aan te gaan over de garantiebepalingen. Carhost is ook inzetbaar voor de aankoopkeuring van campers en caravans.

Auto Basis
€185 was € 215
 • Aankoopkeuring (rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Binnen 24 uur contact
 • Lak-dikte controle

Voor auto's met meer dan 200 pk en hybride voertuigen zie aankoopkeuring exclusief.

Auto Exclusief
€ 265
 • Aankoopkeuring (+ rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Demonteren afdekkappen
 • Lak-dikte controle (ivm schade verleden)
 • Finnik rapport
Voorwaarden exclusief:
 • Auto's met >200 pk.
 • Hybride voertuigen.

Advies over het kopen van een auto in Zwolle? Bel Carhost!

Wil je zeker weten dat de nieuwe occasion die je op het oog hebt geen verborgen gebreken heeft? Laat er dan een onafhankelijke keurmeester naar kijken. Neem snel contact op met Carhost voor een onafhankelijke aankoopkeuring van de auto! Van onze gediplomeerde keurmeester krijg je persoonlijk advies welk pakket het meest geschikt voor je is. Wij hebben in 100 procent van de aankopen geld bespaard. Carhost neemt binnen 24 uur contact op in heel Nederland, ook buiten Zwolle! Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl.

085 - 4000032