skip to Main Content

Advies bij kopen van auto in Amersfoort

Je wil een (tweedehands) kopen in Amersfoort, maar je hebt twijfels? Carhost is een ervaren keurmeester van auto’s met meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche. Met onze uitgebreide aankoopkeuring weet je of de auto een verstandige aankoop is of niet. Een gediplomeerde en onafhankelijke keurmeester voert de keuring en schrijft een keuringsrapport. Deze keuring vindt plaats in Amersfoort, maar elders in Nederland is ook mogelijk. Carhost neemt binnen 24 uur contact op! Uiteraard wordt dit rapport persoonlijk met je besproken. Het rapport is ook nuttig tijdens de verkooponderhandelingen met de verkoper. Je gebruikt het bijvoorbeeld om een optimale prijs te onderhandelen. Of om noodzakelijk onderhoud vooraf te bedingen.

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring met een uitgebreide proefrit, het uitlezen van elektronische / hybride systemen, lak-dikte controle ivm schade, algehele technische controle en het interieur. Wij nemen binnen 24 uur contact op.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Aankoopbemiddeling Auto

Professionele autobemiddeling: Carhost assisteert bij de aankoop van de auto zodat je zeker dat je de juiste prijs betaalt voor je nieuwe auto en de hoogste inruilprijs krijgt. U ontvangt altijd persoonlijk advies voor uw aankoop.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Ontzorgings Pakket

Laat je ontzorgen door Carhost. Kies 1 vast jaar- of maandbedrag voor: afspraken onderhoud/apk, auto thuis ophalen, onderhandeling voor onderhoud, zomer-/winterbanden wissel & schade afhandeling.

Lees meer

De keuring van Carhost

De keuring van Carhost vindt plaats bij de door jou opgegeven garage. Staat die niet in Amersfoort? Geen probleem, Carhost neemt binnen 24 uur contact op in heel Nederland. Met onze aankoopkeuring ontdek je (verborgen) mankementen van de auto. Bij onze basiskeuring kijken we onder meer naar onderhoudshistorie en controleren we de lak-dikte op schade. Tevens doen we algehele technische controleren, inclusief uitlezen van elektronische systemen. 

Advies auto kopen Amersfoort

We controleren ook de kilometerstand en doen een proefrit in Amersfoort, of in een andere plaats waar de auto staat. Alles leggen wij vast in een keuringsrapport, waarmee je weet of de auto een verstandige aankoop is of niet. Carhost is in Amersfoort en elders ook inzetbaar voor autobemiddeling en automakelaar. Tevens doen wij aankoopkeuringen van campers en caravans.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl

Automakelaar in Amersfoort

Wellicht heb je nog meer hulp en advies nodig bij het kopen of zoeken van een tweedehands auto. Ook dan biedt Carhost hulp. Met onze aanvullende professionele pakket assisteert Carhost je bij de koop van de auto, zodat je zeker weet dat je een juiste prijs betaalt. En met onze luxe-pakket treden wij voor je op als autobemiddelaar. Je maakt dan tijdens de hele garantieperiode van onze diensten gebruik, zodat je bijvoorbeeld niet zelf met het autobedrijf de discussie hoeft aan te gaan over de garantie-bepalingen.

Auto Basis
€185 was € 215
 • Aankoopkeuring (rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Binnen 24 uur contact
 • Lak-dikte controle

Voor auto's met meer dan 200 pk en hybride voertuigen zie aankoopkeuring exclusief.

Auto Exclusief
€ 265
 • Aankoopkeuring (+ rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Demonteren afdekkappen
 • Lak-dikte controle (ivm schade verleden)
 • Finnik rapport
Voorwaarden exclusief:
 • Auto's met >200 pk.
 • Hybride voertuigen.

Aankoopkeuring van een auto in Amersfoort? Bel Carhost!

Heb je een (tweehands) auto in op het oog? En wil je zeker weten of je nieuwe occasion geen verborgen gebreken heeft? Neem dan contact op met Carhost voor een onafhankelijke aankoopkeuring door een gediplomeerde keurmeester! Carhost geeft je persoonlijk advies welk pakket het meest geschikt voor je is. Wij hebben in 100 procent van de aankopen geld bespaard. Carhost neemt binnen 24 uur contact op in heel Nederland, ook buiten Amersfoort! Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl.

085 - 4000032