skip to Main Content

Autobemiddeling door heel Nederland

Ben je op zoek naar een (tweedehands) auto, maar ken je de dealer of garage niet? Carhost is een autobemiddelaar en een gediplomeerde keurmeester in de autobranche. Met onze uitgebreide autokeuring weet je vooraf exact wat de technische staat van een auto is. Dankzij onze onafhankelijke en deskundige aankoopkeuring ontdek je voor de aankoop technische mankementen die anders verborgen blijven. Wij treden ook op als autobemiddelaar en ons keuringsrapport zorgt ervoor dat je een sterke onderhandelingspositie hebt bij de verkoop.

Deskundige en onafhankelijke autobemiddeling

Carhost is een gediplomeerde autobemiddelaar en keurmeester die je auto grondig onderzoekt voor je een koopcontract tekent. Wij geven betrouwbaar en onafhankelijk advies en hebben er geen belang bij of een bepaalde dealer of verkoper de verkoop doet of niet. Voor ons is van belang dat je waar krijgt voor je geld en dat je weet dat je een betrouwbare auto koopt. Tevens onderzoeken wij de onderhoudshistorie van de auto en controleren wij de kilometerstand.

Aankoopbemiddeling
€ 65
 • Altijd de beste prijs voor je aankoop en je inruil;
 • Hulp bij onderhandelen;
 • Toekomstig onderhoud tegen zo laag mogelijke kosten; En verwerking van nog noodzakelijk onderhoud in je aankoopprijs.
 • Hoe je aankoop wordt afgeleverd en of dit niet te duur is;
 • Degelijke garantie die past dit bij de bekende problemen van het type auto of camper;
Auto Luxe
€ 265
 • Aankoopkeuring (rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Binnen 24 uur contact
 • Lak-dikte controle
 • Bemiddelen bij aankopen van nieuwe auto
 • Ondersteuning tot einde garantieperiode

Keuringsrapport als hulp bij autobemiddeling

Het keuringsrapport van Carhost voor een sterke onderhandelingspositie bij de aankoop van een nieuw voertuig. Onze betrouwbaarheid, onafhankelijkheid en deskundigheid zorgen ervoor dat je precies weet wat de staat van jouw toekomstige auto is. Dankzij dit onafhankelijke en betrouwbare rapport bepaal je of de koop verstandig is of niet. Carhost heeft bij aankoopbemiddeling op 100 procent van de aankopen geld bespaard.

Persoonlijk advies bij aankoopbemiddeling

Onze keurmeester geeft je persoonlijk advies voor het beste pakket voor de aankoopbemiddeling van je auto. Wij bieden een basispakket, een professioneel pakket en een luxe-pakket. Met het luxe-pakket maak je de hele garantieperiode gebruik van de diensten van Carhost, zodat je niet zelf met het autobedrijf de discussie hoeft aan te gaan over de garantiebepalingen. Als je kiest voor het professionele pakket assisteert Carhost je bij de aankoop van je auto. Tot het basispakket behoren onder meer een uitgebreide proefrit en een algehele technische controle.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl voor de door jou gewenste autobemiddeling

Aanvullende pakketten

Naast het basispakket, het professionele pakket en het luxe-pakket biedt Carhost verschillende aanvullende diensten. Met de verschillende garantiepakketten (in samenwerking met Autotrust) voorkom je onverwachte hoge reparatiekosten. De occasion-zoeker is een dienst waarmee Carhost de beste tweedehands wagen voor je vindt. Met het ontzorgpakket neemt Carhost voor een vast bedrag per jaar de zorg voor je auto uit handen. Met het ontzorgpakket zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat er geld bespaard wordt op de onderhoudsbeurt.

Autobemiddelaar Carhost voor onafhankelijke autobemiddeling

Hoe snel werkt Carhost?

Carhost neemt binnen 24 uur contact op. Bij een aankoopkeuring heb je de optie zelf aanwezig te zijn. Ben je verhinderd, dan keuren wij alsnog de auto en nemen wij de bevindingen met je door. Als je ervoor kiest Carhost ook als autobemiddelaar te laten optreden, duurt een autobemiddeling ongeveer twee uur.

Maak een afspraak voor autobemiddeling!

Heb je een auto op het oog en wil je snel een autobemiddeling of autokeuring aanvragen? Onze gediplomeerde keurmeester geeft je persoonlijk advies welk pakket het meest geschikt voor je is. Wij nemen binnen 24 uur contact op. Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl voor de door jou gewenste autobemiddeling.

085 - 4000032