skip to Main Content

Automakelaar en autobemiddeling in Rotterdam

Wellicht heb je momenteel een nieuwe occasion in Rotterdam op het oog? Carhost is een automakelaar en autobemiddelaar die door heel Nederland aankoopkeuringen doet. Wij nemen binnen 24 uur contact op en geven persoonlijk advies. Een gediplomeerde keurmeester voert onze aankoopkeuring uit. De keuring is uitgebreid en onafhankelijk van de verkoper. Daardoor krijg je een deskundig kwaliteitsoordeel over de staat van de auto. Wij controleren onder meer de onderhoudshistorie en doen een kentekencheck en een tellerstanden controle.

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring met een uitgebreide proefrit, het uitlezen van elektronische / hybride systemen, lak-dikte controle ivm schade, algehele technische controle en het interieur. Wij nemen binnen 24 uur contact op.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Aankoopbemiddeling Auto

Professionele autobemiddeling: Carhost assisteert bij de aankoop van de auto zodat je zeker dat je de juiste prijs betaalt voor je nieuwe auto en de hoogste inruilprijs krijgt. U ontvangt altijd persoonlijk advies voor uw aankoop.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Ontzorgings Pakket

Laat je ontzorgen door Carhost. Kies 1 vast jaar- of maandbedrag voor: afspraken onderhoud/apk, auto thuis ophalen, onderhandeling voor onderhoud, zomer-/winterbanden wissel & schade afhandeling.

Lees meer

Aankoopkeuring auto in Rotterdam

Carhost staat voor een persoonlijk advies. Nadat je met onze automakelaar contact hebt opgenomen nemen wij binnen 24 uur contact op in Rotterdam Naar aanleiding van de aankoopkeuring schrijven wij een keuringsrapport. Dit rapport is een handige hulp bij het kopen van een (tweedehands) auto. Het keuringsrapport helpt je bepalen of de koop verstandig is of niet. Daarnaast is het keuringsrapport vaak te gebruiken bij de autobemiddeling. Het rapport helpt je een uiterste prijs te onderhandelen of noodzakelijk onderhoud vooraf te laten uitvoeren.

Hulp bij occasion kopen in Rotterdam

Carhost biedt je door heel Nederland hulp en advies bij het kopen van een nieuwe occasion. Met onze occasion-zoeker dienst zoeken wij de occasion die het beste bij jouw wensen past. Woon je in Rotterdam en wil je in het buitenland een occasion kopen? Ook dan kan je bij ons terecht. Carhost adviseert en begeleidt je bij het kopen van een tweedehands in het buitenland. 

Automakelaar Rotterdam

Wij hebben veel ervaring met het bemiddelen van de invoer van occasions en het opstellen van BPM-ervaringen. Wij helpen je met het importeren van de occasion en bijbehorende zaken als de BTW-afhandeling en de kilometerstandcheck.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl voor de door jou gewenste bemiddeling

Aanvullend advies auto kopen Rotterdam

Carhost biedt niet alleen hulp en advies bij de aankoopkeuring van een (tweedehands) auto. Wij bieden ook een ontzorgpakket. Voor 1 vast bedrag per jaar nemen wij de zorg van je auto uit handen. Wij maken de afspraak bij een garage bij je in de buurt van Rotterdam. We halen vervolgens de auto thuis op en regelen vanaf dat moment de onderhandelingen en de prijsafspraak over de onderhoud. Uiteraard overleggen we hierbij ook met jou. Na afloop zorgen we ervoor dat je auto weer keurig voor je deur in Rotterdam staat.

Auto Basis
€185 was € 215
 • Aankoopkeuring (rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Binnen 24 uur contact
 • Lak-dikte controle

Voor auto's met meer dan 200 pk en hybride voertuigen zie aankoopkeuring exclusief.

Auto Exclusief
€ 265
 • Aankoopkeuring (+ rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Demonteren afdekkappen
 • Lak-dikte controle (ivm schade verleden)
 • Finnik rapport
Voorwaarden exclusief:
 • Auto's met >200 pk.
 • Hybride voertuigen.

Maak een afspraak met Carhost!

Op zoek naar een onafhankelijke aankoopkeuring voor je nieuwe occasion in Rotterdam? Of op zoek naar een automakelaar en autobemiddelaar? Wij nemen binnen 24 uur contact op! Onze gediplomeerde keurmeester geeft je persoonlijk advies welk pakket het meest geschikt voor je is. Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl voor de door jou gewenste bemiddeling.

085 - 4000032