skip to Main Content

Hulp bij auto kopen en auto kiezen

Hulp bij auto kopen nodig? Tegenwoordig zijn er op veel plaatsen auto’s te koop. Niet iedereen gaat meer naar een vaste dealer om een auto te kiezen. Maar hoe weet je nu of de auto die je wil kopen wel betrouwbaar is? Carhost helpt je een betrouwbare auto uitzoeken. Onze aankoopkeuring is onafhankelijk en deskundig. De aankoopkeuring van Carhost helpt je bij de juiste auto uitkiezen. Met ons keuringsrapport ontdek je vooraf mogelijke technische mankementen aan de auto. Onze keuring geeft je daarmee ook een sterkere onderhandelingspositie tijdens de verkoop.

Auto Basis
€185 was € 215
 • Aankoopkeuring (rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Binnen 24 uur contact
 • Lak-dikte controle

Voor auto's met meer dan 200 pk en hybride voertuigen zie aankoopkeuring exclusief.

Auto Exclusief
€ 265
 • Aankoopkeuring (+ rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Demonteren afdekkappen
 • Lak-dikte controle (ivm schade verleden)
 • Finnik rapport
Voorwaarden exclusief:
 • Auto's met >200 pk.
 • Hybride voertuigen.

Een auto uitkiezen zonder problemen

Hulp bij auto kopen is tegenwoordig eigenlijk onmisbaar. Het aanbod is immers zo groot dat niet altijd meteen te achterhalen wat de daadwerkelijke kwaliteit van de auto is. Carhost biedt daarom professionele hulp bij de juiste (tweedehands) auto kiezen. Onze aankoopkeuring is zeer uitgebreid en wordt door een gediplomeerde keurmeester uitgevoerd. Je krijgt een deskundige en onafhankelijk oordeel van de kwaliteit van de staat van de auto. Wij kijken daarbij niet alleen naar de kilometerstand. Wij controleren ook of de onderhoudshistorie correct is. Tevens checken wij de juistheid van de kilometerstand. Daarna ontvang je een uitgebreid keuringsrapport, dat wij persoonlijk met je bespreken. Met het keuringsrapport bepaal je of het kopen van de auto verstandig is of niet. Het rapport is tevens te gebruiken bij de prijsonderhandelingen of om noodzakelijk onderhoud vooraf te laten uitvoeren.

 

Welke diensten biedt Carhost? Welke hulp bij auto kopen?

Hulp nodig bij een auto kiezen of een hulp bij auto kopen? Carhost verschillende pakketten, zodat er voor iedereen een dienst op maat is. Je hebt de keuze uit het aankoopkeuring basispakket, het professioneel pakket en het luxe-pakket. Daarnaast is er een optie voor de aankoopkeuring camper / caravan. Naast de vaste pakketten verschillende aanvullende diensten. Bij Carhost kun je daardoor terecht voor onderhoudsadvies op maat. Een aanvullende dienst is de occasion-zoeker, waarmee je de juiste tweedehands auto voor jou vindt. Carhost adviseert en begeleidt ook bij een tweedehands auto kopen in het buitenland. Wij bieden verder (in samenwerking met partner Autotrust) verschillende garantiedekkingen. Daarmee voorkom je onverwachte hoge reparatiekosten. Ons ontzorgpakket is een aanvullende dienst waarmee wij voor een vast bedrag per jaar de zorg voor je auto uit handen nemen.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl voor de door jou gewenste autobemiddeling

Aankoopkeuring Basic Pakket 1

Niet meteen hulp bij auto kopen nodig? Maar je wel weten of de auto geen verborgen gebreken heeft? Met het basispakket van Carhost krijg je een technische keuring en onderhoudsadvies op maat. Wij controleren onder meer de elektronische systemen en het interieur. Wij controleren ook de lak-dikte op schade en doen een algehele technische controle.

Aankoopkeuring Professioneel
Pakket 2

Meer hulp nodig bij een een auto kiezen? Dan is er het professionele pakket van Carhost. Dit pakket is in combinatie met het basispakket. Carhost assisteert je bij de aankoop van de auto en zorgt voor de beste inruilprijs voor je oude auto.

Aankoopkeuring Luxe Pakket 3

Wil je een auto uitkiezen helemaal op safe spelen? Dan biedt Carhost het luxe-pakket. Dit pakket is in combinatie met het basispakket. Carhost treedt op als autobemiddelaar en gaat voor jou de discussie aan met het autobedrijf over de garantievoorwaarden.

Hulp bij auto kopen

Hoe snel werkt Carhost?

Carhost neemt door heel Nederland binnen 24 uur  contact op  voor een aankoopkeuring. Bij een aankoopkeuring heb je de optie zelf aanwezig te zijn. Ben je verhinderd, dan keurt onze automakelaar alsnog de auto en nemen wij de bevindingen met je door. Als je ervoor kiest Carhost ook als autobemiddelaar te laten optreden, duurt een autobemiddeling ongeveer twee uur.

Maak een afspraak met onze automakelaar!

Hulp nodig bij auto kopen? Onze gediplomeerde keurmeester geeft je persoonlijk advies welk pakket het meest geschikt voor je is. Wij nemen binnen 24 uur contact op! Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl voor de door jou gewenste autobemiddeling.

085 - 4000032