skip to Main Content

Hulp bij camper / caravan kopen

Hulp bij camper / caravan kopen nodig? Op veel plaatsen kan je tegenwoordig een camper of caravan kopen, zowel nieuw als tweedehands. Om er achter te komen of een camper / caravan betrouwbaar is, is het verstandig vooraf een aankoopkeuring te doen. Met een aankoopkeuring weet je zeker dat je geen voertuig aanschaft met verborgen technische gebreken. Carhost zorgt voor een onafhankelijke en deskundige aankoopkeuring voor je een koopcontract tekent. Wij bieden hulp bij een camper / caravan kopen. Met ons keuringsrapport ontdek je mogelijk verborgen gebreken en ga je sterker de onderhandelingen over de verkoop in.

De juiste camper / caravan uitkiezen

Voor hulp bij camper / caravan kiezen maak je gebruik van de aankoopkeuring van Carhost. Met dit pakket controleren wij verschillende aspecten van het voertuig en helpen wij je de juiste camper / caravan uitkiezen. Wij lezen de elektronische systemen (aandrijflijn, motor) uit en controleren het onderhoudsadvies en de kilometerstand. 

Camper Professioneel
€ 340
 • Aankoopkeuring (rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen (aandrijflijn, motor)
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • In heel Nederland binnen 24 uur
 • Lak-dikte controle
 • Geen extra kosten
 • Tot 3500 kg b rijbewijs
 • Uitgebreide vochtmeting
 • Gas/water systeem controle
 • Elektronisch systeem (comfort) controle

Betreft alle uitvoeringen (buscamper, halfintegraal & integraalcampers)

Hulp bij camper / caravan kopen

Tevens checken wij de lak-dikte op schade en doen wij een gas/water systeem controle en een elektronische systeem (comfort) controle. Ook doen wij een uitgebreide proefrit met camper of caravan. Al onze bevindingen leggen wij vast een aan rapport aankoopkeuring. Dit rapport is een handige hulp bij de geschikte camper / caravan uitzoeken. Tot slot bemiddelen wij ook bij de aankoop van een camper.

Wat houdt een aankoopkeuring van Carhost precies in?

Carhost biedt hulp bij een camper / caravan kiezen. Onze keuring wordt gedaan door een gediplomeerde keurmeester op locatie. Carhost beschikt over moderne apparatuur die tegenwoordig noodzakelijk is om een keuring uit te voeren. Er wordt gekeken naar de technische staat van de camper / caravan, naar de onderhoudshistorie en naar het aantal gereden kilometers. Ons keuringsrapport is deskundig en onafhankelijk, wij hebben er geen belang bij of een dealer wel of geen verkoop sluit. Je ontvangt een uitgebreid keuringsrapport dat uitgebreid met je wordt besproken. Zo helpen wij je de meest geschikte camper / caravan uitkiezen. In veel gevallen is het keuringsrapport te gebruiken in de prijsonderhandeling of om noodzakelijk onderhoud vooraf te laten uitvoeren.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl voor de door jou gewenste bemiddeling

Hoe werkt Carhost?

Een camper / caravan kopen of kiezen met behulp van Carhost, hoe werkt dat? Carhost maakt met de verkopende partij een afspraak voor aankoopkeuring en geeft de tijd en datum aan je door. Carhost neemt binnen 24 uur contact op mits dit ook mogelijk is met de verkopende partij. Als de aankoopkeuring is uitgevoerd, wordt dit meteen met je besproken. Als je niet aanwezig kan zijn, neemt onze keurmeester contact met je op. Hij bespreekt de bevindingen en ons advies vervolgens met je door. Dezelfde dag krijg je nog digitaal een inspectierapport toegestuurd. Dit rapport bevat ook een uitgebreide fotoreportage van de camper / caravan. Carhost heeft in 100 procent van de aankopen geld bespaard.

Maak een afspraak met Carhost!

Hulp bij camper / caravan kopen nodig? Wij nemen binnen 24 uur contact op! Onze gediplomeerde keurmeester geeft je persoonlijk advies welk pakket het meest geschikt voor je is. Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl voor de door jou gewenste bemiddeling.

085 - 4000032