skip to Main Content

Aankoopkeuring auto in Den Haag

Heb je hulp nodig bij een tweedehands auto kopen in Den Haag? En ben je op zoek naar een betrouwbare autobemiddelaar die een onafhankelijke aankoopkeuring doet? Dan zit je bij Carhost aan het goede adres. Wij hebben veel ervaring in autobemiddeling. Een gediplomeerde keurmeester van Carhost voert de keuring uit. Dat kan in Den Haag, maar ook elders. Met ons keuringsrapport weet je precies wat de technische staat van de auto. Zo bepaal je goed of de aankoop verstandig is of niet. Het keuringsrapport is ook bruikbaar om een uiterste prijs te onderhandelen. Of om noodzakelijk onderhoud vooraf te bepleiten.

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring Auto

Aankoopkeuring met een uitgebreide proefrit, het uitlezen van elektronische / hybride systemen, lak-dikte controle ivm schade, algehele technische controle en het interieur. Wij nemen binnen 24 uur contact op.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Aankoopbemiddeling Auto

Professionele autobemiddeling: Carhost assisteert bij de aankoop van de auto zodat je zeker dat je de juiste prijs betaalt voor je nieuwe auto en de hoogste inruilprijs krijgt. U ontvangt altijd persoonlijk advies voor uw aankoop.

Lees meer

Autobemiddeling Automakelaar

Ontzorgings Pakket

Laat je ontzorgen door Carhost. Kies 1 vast jaar- of maandbedrag voor: afspraken onderhoud/apk, auto thuis ophalen, onderhandeling voor onderhoud, zomer-/winterbanden wissel & schade afhandeling.

Lees meer

Binnen 24 uur contact

Wil je snel een aankoopkeuring van je nieuwe occasion in Den Haag? Carhost neemt binnen 24 uur contact op door heel Nederland, mits dat de verkopende partij hierin meegaat. Onze keurmeester schrijft een keuringsrapport en geeft je persoonlijk advies. 

Bij de aankoopkeuring wordt gekeken naar verschillende aspecten. Denk daarbij aan de technische staat van de auto, de juistheid van de tellerstand en de onderhoudshistorie. Het aankooprapport wordt digitaal op de dag van de keuring opgestuurd. Het rapport wordt uiteraard ook persoonlijk met je besproken in Den Haag. Meestal ben je zelf aanwezig bij de aankoopkeuring. Ben je verhinderd? Dan keuren wij de auto alsnog en nemen wij de bevindingen met je door. Dit doen wij ook buiten Den Haag.

Waar wordt mijn auto gekeurd?

Nadat Carhost de gegevens van jou en jouw garage heeft ontvangen, plannen wij een afspraak in de bij de garage in Den Haag. Als we een datum en tijd hebben ontvangen, koppelen we dit gelijk naar je terug. Een aankoopkeuring duurt ongeveer 1,5 uur. In combinatie met autobemiddeling duurt het ongeveer 2 uur. Wij bieden ook aankoopkeuringen voor campers en caravans. Deze zijn uitgebreider dan bij personenwagens.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl voor de door jou gewenste bemiddeling

Voordelen van aankoopkeuring auto van Carhost

De auto aankoopkeuring van Carhost is onafhankelijk. Onze autobemiddelaar heeft geen belang bij autoverkopers in Den Haag of elders. Wij willen dat je waar krijgt voor je geld en dat je weet wat je koopt. Met Carhost weet je zeker of de auto geen technische mankementen heeft of het dus een verstandige investering is. Met het keuringsrapport beding je een betere prijs tijdens de onderhandelingen. Tevens voorkom je extra kosten met ons onderhoudsadvies. Carhost heeft 20 jaar ervaring in de autobranche en heeft in 100 procent van de verkopen geld bespaard.

Auto Basis
€185 was € 215
 • Aankoopkeuring (rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Binnen 24 uur contact
 • Lak-dikte controle

Voor auto's met meer dan 200 pk en hybride voertuigen zie aankoopkeuring exclusief.

Auto Exclusief
€ 265
 • Aankoopkeuring (+ rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Demonteren afdekkappen
 • Lak-dikte controle (ivm schade verleden)
 • Finnik rapport
Voorwaarden exclusief:
 • Auto's met >200 pk.
 • Hybride voertuigen.

Neem nu contact op met Carhost!

Op zoek naar hulp bij een tweedehands auto kopen in Den Haag? Of op zoek naar een automakelaar en autobemiddelaar? Wij nemen binnen 24 uur contact op! Van onze gediplomeerde keurmeester krijg je persoonlijk advies welk pakket het meest geschikt voor je is. Maak een afspraak via 085-4000032 of info@carhost.nl voor de door jou gewenste bemiddeling.

085 - 4000032