skip to Main Content
Wat Is Hybride?

Wat is hybride?

Besparing of kosten?

Hybrid bespaart benzine/ diesel , vermindert de CO₂ uitstoot en wekt zelf de benodigde energie op om hun accu op te laden zonder dat u een oplaadkabel nodig heeft. Hybridetechnologie levert nogal wat op. Zoveel, dat je zou kunnen denken dat het nog een heel gedoe is om een hybride te hebben. Dat is dus niet waar. Sterker nog: onze hybrides zijn ontworpen om het u makkelijker te maken.

Kosten onderhoud.


Wist u dat de onderhoudskosten lager zijn, remmen gaan lager mee omdat de auto afremt op de elektromotor. De meeste hybride’s hebben geen dynamo, startmotor en een waterpomp, deze componenten kunnen dus ook niet defect raken wat vaak voor extra kosten zorgt.

Twee krachtbronnen. Daar heeft u twee keer zoveel plezier van

Hybrids hebben twee motoren: een verbrandingsmotor en een elektromotor. Deze motoren werken samen om extra kracht te generen op het moment dat u die nodig hebt.

Meer ritjes zonder emissie van schadelijke stoffen

Een Hybrid plug-in moet u zien als de combinatie van een elektrische auto en een hybride. Dus die beschikt over alle voordelen van onze hybride, maar met een grote actieradius als u elektrisch rijdt. Waardoor u dus meer ritten kunt maken waarbij de uitstoot van schadelijke stoffen nihil is, wat beter is voor de wereld en voor uw portemonnee.

Intelligent vermogen. Tijdens elke rit

Gaat u de snelweg op? Dan zorgen beide motoren voor zoveel mogelijk vermogen.
Gaat u langzamer rijden of remt u af? Dan vangt het systeem de kinetische energie op die ontstaat en laadt daarmee de accu op.
Haalt u in? Beide motoren zorgen samen voor maximaal vermogen.
Staat u stil? Dan worden beide motoren automatisch uitgeschakeld, zodat er geen energie verspild wordt.

Heeft u nog vragen over het hybride systeem neem gerust contact op met Carhost.

085 - 4000032